Bliv Bedre Sammen

Et retreat for par.

Kan du huske hvordan det var da du mødte din partner? Hvordan du følte dig beruset af kærlighed, havde sommerfugle i maven og du tænkte at hun eller han var det mest fantastiske væsen på jorden? Du havde endelig mødt den perfekte mand eller kvinde. Og hvad skete der da honeymoon perioden var forbi, og I begge væltede ned fra de piedestaler I havde sat hinanden op på?

Der er en god chance for at du blev skuffet over at tingene ikke længere var som de plejede at være. Der er også en god chance for at du følte, og føler, at det er din partners skyld. I ville jo ikke have de problemer I har, hvis bare han eller hun ville gøre X eller stoppe med at gøre Y.

Lyder det her bekendt? Vi kommer alle ind i forhold med følelsesmæssig bagage. Nogen har kun en håndtaske og andre har et matchende sæt XL Samsonites, men vi har alle noget. Det kommer i spil både bevidst og ubevidst når hverdagen sætter ind, men vi er ofte bange for at udtrykke det fordi vi gerne vil undgå en konflikt. Hvis vi ikke har værktøjerne til at kommunikere med hinanden på en åben og kærlig måde, og modet til at konfrontere og tage ansvar for vores frygt og skam, ender vi med at bebrejde hinanden. Enten gør vi det verbalt eller også brænder vi inde med det. I begge tilfælde skaber det mere og mere afstand mellem jer.

Bliv Bedre Sammen Freja Fabrin

Sammen med min mand, Bjørn, afholder jeg dette Blive Bedre Sammen weekend retreat, hvor I vil:

  • Opnå større intimitet og connection
  • Finde ud af hvor jeres forhold har de største udfordringer
  • Lære at tage ansvar for jeres egne sår og mønstre
  • Lære at kommunikere med hinanden på en åben og kærlig måde

Weekenden starter fredag eftermiddag og slutter søndag eftermiddag.

Hvis I begge ønsker at gøre en indsats for at tage jeres parforhold til det næste niveau, så lover vi til gengæld en fantastisk weekend fyldt med glæde, kærlighed og humor, og en lang række værktøjer I kan tage med jer hjem til at fortsætte udviklingen.

Prisen er 7.500 kr per par.

Hvis du vil have besked når vi opretter næste retreat, så skriv til mig på freja@frejafabrin.dk.

Om Freja

Parterapeut og Sexolog Freja Fabrin Freja Fabrin

På min udviklingsrejse gennem de seneste 20 år har jeg været en del af adskillige tantra-skoler og deltaget i mange forskellige terapi-kurser. Samtidig har jeg uddannnet mig til Zen coach (Non-Violent Communication), terapeut indenfor primal-terapi, mindfullness guide, sexolog med speciale i intimitet, tantra og kunsten at give sig hen.

Jeg har taget Jytte Vikkelsø’s parterapeut-uddannelse, der bygger på teorien i hendes bog “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”. I den forbindelse har min mand og jeg selv været igennem Jytte Vikkelsø’s parterapiforløb. Udover det underviser jeg på sexologskolen hos Joan Ørting i tantra og sensualitets træning, og jeg faciliterer workshops for kvinder og par retreats sammen med min mand Bjørn.

Om Bjørn

Bjørn Jørgensen Freja Fabrin

Jeg har igennem mange år været dybt involveret i personlig udvikling og mande-arbejde, bl.a. mandegrupper og Mand21. Igennem mit parforhold er jeg blevet konfronteret med mange af mine mønstre, og vokset både som mand og menneske. Jeg kommer fra en baggrund i IT og er lige nu under uddannelse som Psykoterapeut ved ID Academy.