Bliv Bedre Sammen

At trække sig tilbage fra hverdagens travlhed og forpligtelser kan være en givende og styrkende oplevelse for ethvert par. En weekend på et retreat er ikke bare en luksus, men også en investering i parforholdet og i trivslen af den kærlighed, der binder to mennesker sammen.

At vælge at tilbringe en weekend på et retreat giver mulighed for at dykke ned i det, der virkelig betyder noget: forbindelsen mellem to mennesker. Når man er væk fra den daglige rutine, arbejdsstress, børns krav og andre forpligtelser, skabes der plads til at fordybe sig i hinanden uden forstyrrelser. Dette frirum giver jer mulighed for at genopdage og genoplive de elementer, der gjorde jeres forhold stærkt og meningsfyldt fra begyndelsen.

På “Bliv Bedre Sammen” kan I fokusere på at styrke jeres kommunikation og forståelse for hinanden. Gennem forskellige øvelser og teknikker kommer I til at udforske nye sider af jeres forhold og identificere områder, hvor I kan vokse sammen som individer og som et par. Dette bidrager ikke kun til et sundere forhold, men også til en dybere forståelse af hinandens behov, ønsker og drømme.

Den ændrede atmosfære på et retreat skaber også mulighed for at genopdage romantikken og lidenskaben. Uden forstyrrelser kan I fokusere på at genantænde gnisten og skabe minder, der vil nære jeres forhold i lang tid fremover. Dette kan omfatte alt fra stille stunder med hinanden til mere eventyrlystne aktiviteter, der styrker båndet mellem jer.

Det er vigtigt at anerkende, at investeringen i et retreat ikke kun gavner parforholdet, men også individuelt velvære. At have tid til at slappe af og reflektere bidrager til en sundere mental og følelsesmæssig tilstand, hvilket igen forstærker parforholdet.

Så hvis hverdagen bliver overvældende, og I føler behovet for at genoplive kærligheden, kan “Bliv Bedre Sammen” være svaret. At investere tid og energi i at pleje parforholdet på denne måde kan have langvarige positive virkninger og være nøglen til et mere givende og tilfredsstillende partnerskab.

Bliv Bedre Sammen Freja Fabrin

Sammen med min mand, Bjørn, afholder jeg dette Blive Bedre Sammen weekend retreat, hvor I vil:

  • Opnå større intimitet og connection
  • Finde ud af hvor jeres forhold har de største udfordringer
  • Lære at tage ansvar for jeres egne sår og mønstre
  • Lære at kommunikere med hinanden på en åben og kærlig måde

Hvis I begge ønsker at gøre en indsats for at tage jeres parforhold til det næste niveau, så lover vi til gengæld en fantastisk weekend fyldt med glæde, kærlighed og humor, og en lang række værktøjer I kan tage med jer hjem til at fortsætte udviklingen.

Weekenden starter fredag eftermiddag, med check-in mellem kl. 16 og 17:30, og slutter søndag eftermiddag kl. 16.

Næste retreat: 24-26. maj 2024

Lokation: Nystedet i Præstø (1 time syd for København)

Pladser: Vi har plads til 10 par.

Priser: Stedet har seks dobbeltværelser og plads til fire telte. Prisen er 7.500 kr per par for et dobbeltværelse, og 6500 per par for en teltplads. Kost er naturligvis inkluderet.

Hvis du har spørgmål eller gerne vil melde jer til næste retreat, så skriv til mig på freja@frejafabrin.dk. Typen af logi er først til mølle, så meld jer til i god tid hvis det er vigtigt for jer at have et værelse.

Om Freja

Parterapeut og Sexolog Freja Fabrin Freja Fabrin

På min udviklingsrejse gennem de seneste 20 år har jeg været en del af adskillige tantra-skoler og deltaget i mange forskellige terapi-kurser. Samtidig har jeg uddannnet mig til Zen coach (Non-Violent Communication), terapeut indenfor primal-terapi, mindfullness guide, sexolog med speciale i intimitet, tantra og kunsten at give sig hen.

Jeg har taget Jytte Vikkelsø’s parterapeut-uddannelse, der bygger på teorien i hendes bog “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”. I den forbindelse har min mand og jeg selv været igennem Jytte Vikkelsø’s parterapiforløb. Udover det underviser jeg på sexologskolen hos Joan Ørting i tantra og sensualitets træning, og jeg faciliterer workshops for kvinder og par retreats sammen med min mand Bjørn.

Om Bjørn

Bjørn Jørgensen Freja Fabrin

Jeg har igennem mange år været dybt involveret i personlig udvikling og mande-arbejde, bl.a. mandegrupper og Mand21. Igennem mit parforhold er jeg blevet konfronteret med mange af mine mønstre, og vokset både som mand og menneske. Jeg kommer fra en baggrund i IT og er lige nu under uddannelse som Psykoterapeut ved ID Academy.

Om Nystedet

“Bliv Bedre Sammen” bliver afholdt på et helt nyt, lækkert retreat-sted i Præstø, som hedder Nystedet. Det er ca. en time syd for København. Vi bliver faktisk dem som indvier stedet. De har ikke en hjemmeside endnu, da de stadig er ved at lægge sidste hånd på stedet, men I kan se nogle billeder derfra på Instagram: https://www.instagram.com/nystedet.praestoe/. Vi kan love skønne forhold og hjemmelavet, økologisk mad.