Inspiration

Her på siden er links til personer og information som har været en inspiration i min uddannelsesrejse.

Jeg har taget Jytte Vikkelsøe‘s parterapeut uddannelse, og har længe været enormt inspireret af hendes indsigter og metoder.

For mig var den en øjenåbner at tage en uddannelse i Zen Coaching, ved Kåre Landfald. Her lærte jeg at skelne mellem tanke-følelser, dybereliggende behov og strategier, som er vigtigt for at tage ejerskab og ansvar for vores sår/mønstre.

Esther Perel‘s læring inspirerer mig til at være mere legende og erotisk i mit parforhold.

Alison Armstrong beskriver på en fin og humoristisk måde forskelle mellem mænd og kvinder i hendes bog: The Queen’s Code, som er en lærebog forklædt som skønlitteratur (der er øvelser i bogen).

Brené Brown har forsket i sårbarhed og skam igennem årtier og har skrevet fantastiske bøger om det. Hun er også at finde på YouTube, bl.a. i den kendte TED Talk: The power of vulnerability.

Når man taler om at uddanne sig i at arbejde med det indre barn, er Krish og Amana, efter min mening, de bedste på området.

Hvis du er interesseret i Tantra, så kan jeg anbefale at starte med Åsa Kullberg og hendes Shamanic Body Dearmoring. For fordybelse i tantraen på retreats kan jeg anbefale Wild Tantra.

Attached er en fantastisk bog om tilknytningsmønstre.

Plastic Nej Tak Freja Fabrin