Opgrader dig selv og dit parforhold

Få første par-session til kun 520 kr. (normalpris 1300 kr.)

Dette tilbud er til dig som:

Freja FabrinEr i et parforhold, men synes der er gået for meget leverpostej i den.
Freja FabrinElsker din partner, men længes efter mere intimitet og ærlig snak.
Freja FabrinSavner et levende og lidenskabeligt sexliv.
Freja FabrinHar brug for et reality-check i forhold til jeres fælles drømme og ambitioner.
Freja FabrinEr træt af altid at ende op i de samme konflikter, uden at komme videre.

Hvorfor vælge parterapi?

Parterapi er en nøgle til at genoplive og styrke dit forhold på måder, du måske ikke engang har overvejet. Hvis du ønsker et sundt og bæredygtigt forhold, så er parterapi en investering, der betaler sig selv mange gange tilbage.

I parterapi skaber I et rum, hvor I åbent og ærligt kan kommunikere jeres behov, ønsker og bekymringer under min vejledning. Denne strukturerede tilgang hjælper med at undgå destruktiv kommunikation og skaber i stedet en atmosfære af gensidig respekt.

Jeg kan med teknikker og værktøjer hjælpe jer med at tackle udfordringer, løse konflikter og forbedre jeres intimitet. I lærer at lytte aktivt, udtrykke jer klart og forstå hinandens perspektiver dybere.

Parterapi er ikke kun for par i krise. Det er også for dem, der ønsker at tage deres forhold til næste niveau. Det viser modenhed og engagement i at arbejde på jeres partnerskab. At søge hjælp er styrke, ikke svaghed.

Gå i parterapi for at investere i jeres kærlighed. Det er en investering i jeres glæde, stabilitet og fremtid sammen.

Det siger mine klienter

“Frejas terapi var uvurderlig for vores forhold. Hun skabte et trygt rum og udstyrede os med de nødvendige værktøjer til at løse konflikter og styrke vores forbindelse. Vi er dybt taknemmelige.”

Patrick & Anette
“Freja er en fantastisk parterapeut. Hendes empati og indsigtsfulde spørgsmål har hjulpet os med at løse vores uenigheder på en sund måde. Vores forhold er blevet stærkere takket være hendes støtte.”

Lene & Mehrdad