Ydelser

Du er velkommen til at ringe til mig for en gratis,  og uforpligtende afklarende samtale.

Parterapi

Konflikter i parforhold er uundgåelige, og ofte er det vores mønstre, skam og skyld der styrer os når vi havner i uoverensstemmelser. 

Selvom det kan se fuldkommen uoverskueligt ud, så kan vi lære hvordan vi skal møde konflikterne, så bliver det en kraft vi kan anvende konstruktivt til at blive klogere på os selv og hinanden og tage relationen til et nyt og mere ekspanderet niveau. Vi kan lære at blive mere autentiske og leve i integritet med den vi er.

Uanset hvor I er i jeres parforhold, så er det altid godt og givende for jer begge, at få hjælp til at se på det der skaber distance mellem jer og på sigt kan være ødelæggende for relationen. 

Med udgangspunkt i Jytte Vikkelsøe’s teori, “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”, tilbyder jeg et forløb på minimum 12 gange á 90 minutter.
Det er en rejse der kræver mod og forpligtelse, og det er en kæmpe befrielse og forløsning når I er ude på den anden side.

1:1 Sessioner

Jeg guider dig til positiv forandring og empowerment. Gennem samtale, øvelser og en kombination af kærlig støtte og respektfulde udfordringer, vil du kunne transformere og blive bevidst om de overbevisninger og adfærdsmønstre, der holder dig fra at udtrykke dit sande, autentiske selv. 

Du vil opdage nye, sundere og kærligere måder at leve på. Opnå en dybere kontakt med dine behov og modet til at udtrykke dem og sætte sunde grænser.

Workshops & Retreats

Med mellemrum afholder jeg aften-workshops og retreats, som fokuserer på parforholdet. For det meste sammen med min mand, Bjørn, men enkelte gange også alene. Læs mere ved at vælge “Workshops” i menuen.